Kosten en vergoedingen

Ingridkrapels

Praktijk voor psychologische begeleiding en training

Kosten en vergoedingen

De begeleiding wordt voor de meeste gevallen vergoed door de zorgverzekeraar. Vergoeding vindt plaats vanuit de basisverzekering en er wordt aanspraak gemaakt op uw eigen risico. Een aantal stoornissen is uitgesloten van vergoeding. Dat betreffen onder andere aanpassingsstoornissen, relatieproblemen en enkelvoudige fobieën. Uiteraard bent u ook met deze klachten welkom maar u zult dan de behandeling zelf moeten betalen. Het tarief voor niet verzekerbare zorg is € 90,- per sessie.


Om voor vergoeding in aanmerking te komen heeft u een verwijzing nodig voor de Generalistische Basis-GGZ (GBGGZ) van uw huisarts of bedrijfsarts. In sommige gevallen kunt u een verzoek voor (gedeeltelijke) vergoeding indienen bij uw werkgever of uitkeringsinstantie.


De praktijk is aangesloten bij Cenzo, Centraal Netwerk Psychologische Zorg, een landelijke franchise organisatie voor zelfstandig gevestigde psychologen. Cenzo heeft contracten met alle zorgverzekeraars en een gedegen kwaliteitsbeleid.


Het tarief voor relatietherapie is € 150,- voor 75 minuten.


Het tarief voor mindfulness training in groepsverband voor particulieren is € 420,- en individueel € 520,- De prijs voor bedrijven op aanvraag.


Bij afzeggen per telefoon of mail minimaal 24 uur van te voren worden geen kosten in rekening gebracht. Bij niet, of te laat, afzeggen ontvangt u een no-show rekening van € 45,-. Deze kosten kunt u niet verhalen op uw zorgverzekering.

Gemaakt door Joost Krapels ICT Projecten